Overname pensioenportefeuille Numan Assurantieadviseurs

Hut Pensioen Consultancy neemt per heden de pensioenportefeuille over van Numan Assurantieadviseurs uit Tynaarlo!

De aanleiding van de overname ligt bij het vertrek (per 1 september 2018) van pensioenadviseur Jaap Kuiper RPA bij Numan Assurantieadviseurs. Jaap had in het verleden zijn eigen pensioenadviesbureau (Kuiper Pensioen- en Inkomensadvies in Westerbork) en in 2013 is zijn kantoor samengegaan met Numan Assurantieadviseurs. Jaap heeft nu besloten om te stoppen met pensioenadvisering en heeft gekozen voor een andere branche.

Hiermee begon voor Pieter Numan, directeur van Numan Assurantieadviseurs, de zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat. Vanaf het eerste gesprek is er sprake van een goede band tussen beide partijen. Dat komt mede, doordat de manier van werken door Hut Pensioen Consultancy erg goed aansluit bij Numan Assurantieadviseurs. Hierdoor heeft Pieter er veel vertrouwen in, dat de pensioenklanten van Numan Assurantieadviseurs in goede handen zijn bij Hut Pensioen Consultancy.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de overdracht bij de verschillende pensioenuitvoerders door te voeren, zodat de medewerkers van Hut Pensioen Consultancy de pensioenrelaties zo snel als mogelijk kunnen helpen.

Als u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met Pieter Numan op 0592-333 634 of met Ronald Hut op 0595 200 200.

< Ga terug naar het Nieuwsoverzicht